Players:
Groen/Arie:

Arie speelt altijd met groen. Door zijn continenten meteen potdichten te gooien komt er bijna nooit iemand in. Hij wordt daarom ook wel Arie Potter genoemd.

Andere namen zijn: Arie de Beuker, Arie de Bukker, Green niggah.


Zwart/Berry:

Berry speelt altijd met zwart. Hij probeert altijd eerst een continent te krijgen en vandaar uit zijn opdracht te halen. Favoriete continenten zijn Australie en Noord Amerika. Berry's grote specialiteit is een landje zo vol proppen dat hij op een gegeven moment vanuit een groot ghetto uitbreekt

Namen zijn: Blackie, Berry de Breker.


Geel/Wout:

Wout speelt met geel en probeert altijd iedereen voor zijn karretje te spannen. Vaak lukt dat ook nog. Hij krijgt altijd hulp van Paars/Marloes, die hem nooit aanvalt... Bijnaam: RAT


Paars/Marloes:
Marloes speelt met paars. Zorgen dat je geen continent pakt, maar er net buiten blijven staan, is een tactiek die Marloes vaak gebruikt. Af en toe behaalt ze een overwinning.

Rood/Keizer:

Keizer speelt altijd met rood. Keizer heeft als tactiek zichzelf uitmoorden, want "aanval is de beste verdediging..." Als het niet lukt om de hele wereld te veroveren dan maar jezelf uitmoorden. Namen zijn: Red Emperor, petje, rode lans.